måndag 31 augusti 2009

För den som är nyfiken är det här jobbigt. Jag tror det har hänt en spännande grej! :) Jag kommer nog få anledning att återkomma till den vid ett senare tillfälle känns det som.

söndag 30 augusti 2009

Runt sex i går och idag är det redan alldeles för sent. Jag skulle må bättre av att sova. Gör ett försök.

torsdag 27 augusti 2009

Tänk hur man kämpar för att folk ska se vem man verkligen är, tills den dagen då man upptäcker att det man egentligen är räddast för är att någon ska se vem man VERKLIGEN är! Att de liksom ska komma på en... :)

onsdag 26 augusti 2009

Tänk att en tillsynes helt vanlig promenad faktiskt kan bli något av det mest fantastiska jag gjort denna vecka. Den kändes väldigt upplyftande! :) Något jag borde göra oftare.
Jävligt irriterad på människors oförmåga!

tisdag 25 augusti 2009

Jag blir påverkad av människor jämt och ständigt. Några påverkar mig mer, några mindre, några inte alls. Två kvällar i rad har jag blivit positivt överraskad, och det har suttit i som en bakvänd baksmälla hela dagen efter. Sådant uppmuntras. :)

måndag 24 augusti 2009

Vad märkligt det är när man hör det pratas om mig i sammanhang av doggy och så vidare! Det här måste undersökas närmare... :)

söndag 23 augusti 2009

Tänk så många saker folk ångrar. De ångrar till och med saker de inte har gjort. OCKSÅ! För mycket ånger helt enkelt. För lite hockey! Jag har för länge sedan bestämt mig för att inte ångra saker. Det går ändå inte att förändra, göra bätter, eller ogjort. Jag tycker det går rätt bra på den fronten, trots allt. :)

tisdag 18 augusti 2009

Idag har jag avböjt en tredagarsdejt och det känns helt rätt! :) Jag har även jobbat på en promenad- och fikakontakt här i stan som jag tror mycket på. Hoppas det kommer bli något med det. Jag skulle behöva ha någon att fika med efter jobbet och eventuellt prata lite tok med. Något jag saknar jättemycket. Och i morgon kommer min bästa kompis T-boy och gör livet lite skönare. Tillsammans ska vi åka på Coldplay i helgen.

måndag 17 augusti 2009

Ekonomiskkris

Mitt i månaden och pengarna är slut. Inte bra. Det får bli matlåda och snålveckor framöver för att försöka hamna innanför budjet.

söndag 16 augusti 2009

Jag har varit på bio i helgen. Public Enemies var filmen som gick och jag vill bara ge alla ett råd: SE DEN INTE!!! Den var bland de sämsta filmerna jag sett på mycket länge. Visserligen har filmen goda förutsättningar för att lyckas, men handlingen masar sig sakterliga framåt och karaktärerna förändras inte nämnvärt, inte heller har de något större djup som intresserar. Men det finns en scen som lyfter allt annat och det är när Dillinger kliver in på polisstationen och in i sin egen brottsutredning utan att bli upptäckt. Underbart! :) Som sagt: se den inte. Det är bara slöseri med tid. En annan film som dock bör ses är Lucky number Slevin. Spännande karaktärer och en spännande twist på slutet är det man behöver efter Public Enemies tunna story. Sjukt bra! :)

lördag 15 augusti 2009

Under hela veckan har jag haft besök här i min del av världen. Han och jag har idag inhandlat ett smörgåsbord av ale och stout, som under kvällen kommer att inmundigas. Man är välkommen att delta! :)