onsdag 25 november 2009

Ett konstaterande: Folk är galna! I alla fall de låsningsfria...

tisdag 24 november 2009

måndag 23 november 2009

Funderar på att bli lite roligare, men har ingen strategi för det ännu.

onsdag 18 november 2009

Det ska erkännas - jag har kollat på Paradise Hotel

Jag anser att den här dialogen i den nya såpan Paradise Hotel på ett strålande, självklart lite för deltaljerat, sätt sammanfattar hela idén med spektaklet: "Jag kommer nu." Varpå den ännu inte knullade desperat säger: "Nej kan du inte tänka på något äckligt!"

fredag 13 november 2009

Är det någon mer än jag som slagits av likheten mellan Gordon Shumway, även kallad Alf, och Katrin Zytomierska?


torsdag 12 november 2009

Om en halvtimme ska jag...

...kolla på film. Det blir en bra avslutning på dagen. Till det ska jag sticka på min klänning som är under konstruktion. Det är faktiskt riktigt kul att se hur den växer fram, sakta men säkert. En annan kul grej är att jag idag har fått en inbjudan till en kulturkväll i morgon nedskriven i min kalender under dagen. En av mina elever ville absolut att jag skulle komma och kolla när hans band skulle spela, och eftersom jag blev jätteglad över inbjudan kommer jag att gå. Och jag hoppas det blir lika bra som han utlovat! :)

tisdag 10 november 2009

Fan va lättroad man är på väg hem från jobbet. Världens enklaste skämt på radion går jag fortfarande och fnittar åt. "- Hur många kanaler har du? - Menar du på TV:n eller i trosskyddet?..." Kolla upp Cirkus Kiev. För jävla bra! :D

lördag 7 november 2009