tisdag 20 april 2010

Pensionärstant 1: Vad är det för växt som de odlar i utlandet, nu igen?
Pensionärstant 2: Knark!
Pensionärstant 1: Ja! Knark heter det ju.

måndag 19 april 2010

Jag skulle så stort skanna...

...men det gick inte som jag hade tänkt mig. Det är nämligen så här: att till bröllopet som jag är med och planerar ska det finnas blider av de som tänker ingår det heliga förbund, och jag har tagit på mig att skanna in diverse bilder. Grejen är den att maskinen som ska kunna utföra denna, i min ögon sett simpla åtgärd, vägrade att lyda order. Programmet bara stängde ner hela tiden, så nu måste jag välja på att göra dem svartvita eller inte skanna alls. Å andra sidan kanske maskinen har kommit på andra tanker i morgon. Borde testa en gång till.

söndag 18 april 2010

En blogg nerlagd, en ny startad.

Som jag vid något tidigare inlägg skrivit så har jag drivit en blogg som handlat om mitt jobb. Nu är den död och det känns faktiskt bra. I inledningsfasen var den väldigt aktiv men har i slutet inte varit direkt det och fylld med ickejobbrelaterade inlägg, så därför beslutade jag mig för att skicka den till blogghimelen. Men då var det ju så att jag startat en också. Inte för att jag kommer att svika dig, kära blogg, utan för att jag till viss del vill vara offentlig med mitt stickintresse. Jag kommer inte att länka dit, du som läser får helt enkelt leta. :)

lördag 17 april 2010

Det jag inte hade gjort i morse är nu gjort, och jag måste säga att jag ändå är nöjd med resultatet. :) Nu är det bara mat i magen som fattas och det är ett mindre problem.
Jag gör verkligen allt i sista minuten. Om två timmar kommer nämligen paret som tillsammans med mig och min sambo ska arrangera min sambos brors bröllop, och jag har förstås inte gjort min del jag lovat göra. Så de två timmarna som är kvar innan de knackar på dörren måste jag verkligen verkligen verkligen ta tag i min uppgift som bland annat är att skapa en tävling...

fredag 16 april 2010

Min datamaskin är fortfarande inlämnad. Jag börjar sakna den.

tisdag 6 april 2010

Smått mallig blev jag tvungen att visa upp min tröja på jobbet, visserligen bara på bild, men en kvinna blev mäkta imponerad och frågade om jag kunde tänka mig att sticka en till henne om hon hittade ett mönster hon gillade och köpte garn. Jag funderade lite på det och svarade att jag kunde tänka mig det om jag skulle få tid över. Jag måste erkänna att det var kul att få den frågan. Mycket kul. :) Jag måste komma ihåg att påminna henne om det inför sommaren, då borde jag ha en massa tid över.

söndag 4 april 2010

lördag 3 april 2010

Det kan tyckas konstigt, näst intill vansinnigt, men jag har haft en aning svårt att slita mig från mitt handarbete. Det är kul att se hur det växer fram och dessutom har jag insett att detta är en lisa för min något bräckliga själ. Terapi helt enkelt. :D Men då klockan börjar närma sig tre på natten iner ju även jag att det finns en gräns, så nu är det sova som gäller. I alla fall i några timmar. Natti.

torsdag 1 april 2010

Jag har stickat hur många timmar som helst idag och jag har ännu inte tröttnat. :)

Jag måste bara...

...få tipsa om ännu en sida på nätet: http://www.ravelry.com

Projekt: Alpaca

Då var projektet bestämt och det kommer att bli ett stycke grå tröja i Alpaca. Och jag känner verkligen att det ska bli roligt att sätta igång, nu med en gång! Jag har även, i min besatthet, kollat runt på andra roliga grejer man skulle kunna sticka på nätet och faktiskt fastnat för en designer som har gjort sjukt coola strumpor. Kolla gärna in Cookie A. Fantastisk.