måndag 31 maj 2010

Dricka sprit och hålla käften...

Jag har varit på DLK. Rätt och slätt. Och jag inser att min myckna konsumtion av dem under tidigt nittiotal har satt sina spår. Jag bara ler och låter takttrampet med foten fortplanta sig. :)

lördag 29 maj 2010

Det var bra att jag gick på personalfesten igår, för nu är jag fullt ut övertygad om att jag inte kommer att bli kvar på skolan eller kanske till och med i Örebro. Jag kan inte på något sätt känna stöd i något jag gör och allt är uppbygt av svågerpolitik. Så... nu ska jag på allvar kolla upp universitet som vill ha min kapacitet. Resten av dagen ska jag ägna åt de välvilliga.

lördag 22 maj 2010

Visst är det konstigt hur människor lovar saker till höger och vänser, men väldigt sällan infriar sina löften.
Fotboll... kan det finnas något mer ointressant?

måndag 17 maj 2010

Svenska aspergerfruar

Poesin har inget roll att spela förutom bortom filosofin... Håller du med André Brenton? Hur som helst jag har en ny programidé på gång - Svenska aspergerfruar. Jag ska vara med. :)

söndag 16 maj 2010

Min dator är tillbaks!

Det tog över en månad, nästan två, för att inte göra något åt skramlet. Fantastiskt. Så planen är nu att köra på tills den inte orkar med mer.

söndag 9 maj 2010

Det är viktigt att påpeka att matchen mellan lärarna och eleverna idag gick med vinst till de förstämnda. Klart man är nöjd! :)

söndag 2 maj 2010

Jag börjar se ett slut på mitt bedömande och det är faktiskt en riktigt skön känsla må jag säga. Och det är faktist fler saker som håller på att ta slut - jobbet med koftan. Det kommer att bli intressant att se hur den blir. Just nu är det några centimeter som fattas och självklart själva monteringen, men har jag tur där med så kanske den är klar till kvällen. Vi får se.