fredag 18 juni 2010

torsdag 17 juni 2010

Väskan var packad och huvet var fullt...

Nu tror jag att jag har packat ner allt jag behöver för tågluffen och den efterföljande festivalen, och är det så att detta inte stämmer får jag väl lösa det efter hand. Nu: sova. I morgon tar jag första etappen klockan halv tio från min ändstation av världen! :)

Jag och boken är ute i solen, och jag vill komma underfund med om den är bra eller anus...

Sill i dill, sill i dill, med potatis till...



Här är de! Erkänn att det ser sataniskt vidrigt ut. Hur som helst så är de rätt goda efter en rejäl omgång glödstekning, lagda på tôlla tillsammans med mandelpotatis, eller krokar som jag gärna kallar det.

Good moooooooooooooooooorning

Jag har ett uppdrag: att inhandla två sillar och därefter blötlägga dessa tingestar. Jag tycker att det är lite småäckligt att hantera dem måste jag säga, men jag har lovat, så jag kommer att göra det.

Du måste va sjuk... Forts

11 A4-sidor sms från min stalker till min chef är nu ivägmejlade. Undrar vad som kommer att hända nu? Hon bad mig att inte söka nytt jobb i alla fall! Det känns bra att man har det stödet.

onsdag 16 juni 2010

Du måste va sjuk... forts

Nu ska jag minsann skriva ner alla sms jag fått från min stalker och skicka dem till min chef!

Destination: K-world


Då var det sommarlov och som vanligt har jag begett mig till Dalarna. Bilden är tagen medans jag förtär en hastig lunch (sojakorv och bröd) och man kan ha sämre vy att spisa till, men jag ska inte vara här så länge för på fredag bär det som sagt av söder ut.

tisdag 15 juni 2010

5 minuter Falsterbo och 5 minuter Koster!

5 minuter Flen och Hjo och 5 minuter kloster. 5 minuter Örebro och 5 minuter fjäll, 5 minuter rast på ett europavägsmotell... Man ska ha sovvagn... :)

På fredag bär det av ut i världen, och vägen... ja....

Falun - Köpenhamn - Amsterdam - Haag - Bryssel - Runt lite i Belgien, eventuellt Chimay - Paris - Barcelona - Madrid - Algeciras - Gibraltar - Malaga - Stockholm - Borlänge och Peace and Love!

:)

Du måste va sjuk... forts

Min kollega är helt fixerad av mig som person. Han går efter mig på jobbet, han dyker upp på ställen där han inte borde veta att jag är, han messar och mejlar hela tiden. Och idag har han skickat meddelanden som snarast bör liknas vid kärleksmeddelanden: "kan inte sluta tänka på dig och en hel sommar utan", "du vet vad jag känner för dig, du sköna varelse"... Och jag tycker det här är otäckt. Jag har bett honom låta mig vara och jag svarar inte på några meddelanden, men ändå fortsätter han. Och chefen tycker att jag ska förstå. Sjukt.
Hejsan kära sommarblogg! För någon timme sedan gjorde jag ett riktigt bottenresultat vad gäller min fysiska kondition, och som så många gånger förr, så säger jag det igen: Nu jävlar måste jag börja träna! Jag vet ju att det inte kommer att bli bättre av sig själv. Så enkelt är det. Hur som helst har jag i alla fall tillryggalagt 6,5 kilometer och med tanke på motståndet måste jag nog vara nöjd.

måndag 14 juni 2010

Ja, jag glömde ju det viktigaste... från och med nu har jag semester! :)

Du måste va sjuk. Sjuk... sjuk... sjuk....

Den senaste tiden har varit för överjävligt jobbig. Jag har en kollega som tror att jag är upprinnelsen till all världens ondska. Det låter överdrivet, jag vet, och det är helt sjukt hur han bryskt meddelat att jag är det värsta som hänt honom och att jag beter mig som jag gör bara för att straffa honom. Idag har jag bett om att få samtalsstöd. Det har jag inte fått än. Förutom att jag mått fruktansvärt dåligt, inte minst på grund av hans störda beteende, så har jag inte direkt fått något stöd från min chef. Chefen påstår att jag har en del i det hela och att jag måte förstå att det är jobbigt för kollegan. Jag tänker från och med idag söka nytt jobb. Punkt.

lördag 12 juni 2010

BRA och BEGAGNAT

Under veckan har mina tantkollegor övertygat mig om att Bra och Begagnat is the place to be, och så här i efterhand måste jag säga att de minsann hade sina poänger med att säga det. Det var hur trevligt som helst. Visserligen fanns där sjukt mycket rämmil men det fanns även andra saker som intresserade mig mer, som gamla stickbeskrivningar och handarbetsmaterial. Jag köpte till och med en påse med blandade knappar som jag ska ha till ett stickprojekt jag håller på med just nu.