fredag 5 mars 2010

Det som inte stått på Facebook har inte hänt!

På min arbetsplats, såg jag idag, skrivet på en vägg: "Det som inte stått på Facebook har inte hänt!" Ok, ok... tänker du. (Låter rimligt eftersom du kanske är en sådan som skriver minsta lilla detalj på nämnt ställe) Vart vill Cosmo komma, egentligen? Svaret är: Inte så långt... bara svamla lite om fenomenet. Vad gör folk egentligen, enligt Facebook?
Det finns inget som jag verkligen hatar mer än när folk skriver: FREDAGSMYS. Allt med mys och vad som ska göras/görs/vill göras med "älskling", går bort. Det får mig att fullkomligt kräkas av ointresse och likgiltighet. Eller så kan man ju alltid kämma till med en felstavad och felkonstuerad engelsk statusuppdatering, men den värsta sorten är nog ändå när människor pratar om vad deras respektive och avkommor har gjort under dagen, eller vad dessa individer företagit sig eller inte företagit sig i det perfekta hemmet. Som sagt, det som inte stått på Facebook har inte hänt... vilka trista liv folk måste ha, om detta stämmer!!!

8 kommentarer:

Hanna sa...

... och de som skaffar facebook bara för att hålla koll på andras liv med ett intresse för detta, undrar hur de tänker då? Njuter de av de uttråkade och SO-NOT impulsivt attackerade liv, med tanke på att det oftast står samma sak vecka efter vecka, som du trotts allt nämnt...

Cosmo sa...

NOT COOL! Jag håller bara med. Jag funderar själv på att radera alla som inte delar med sig utan bara vill ha koll på exempelvis undertecknad. Jag har några stycken som hänger löst... Dock inte du! :)

Hanna sa...

Puuh! :))

W. Blues sa...

Folk har trista liv. Och deras engelska suger.

Anonym sa...

Trista liv är också liv, som turligt nog endast någon jävla loser måste leva, så bara klappa dig själv på axeln och gläds åt att ditt liv iaf är perfekt. Hurra för ödmjukhet!

Hanna sa...

Det där påståendet kändes inte riktigt rätt!!! Borde man inte glädja sig åt att någon har det bra? Man kanske till och med kan dra lärdom av det? Dessutom behöver jag poängtera att denna "jävla loser" som måste leva sitt loser-liv, är det något fel med det, är det något att skämmas över? Då kanske du behöver göra som alla andra, hitta dig en lösning!? Det finns ju vissa som faktiskt väljer det, och andra inte.

Anonym sa...

Har du hört talas om sarkasm?

Hanna sa...

Sure I have! Dock ville jag bara poängtera...