tisdag 15 juni 2010

Du måste va sjuk... forts

Min kollega är helt fixerad av mig som person. Han går efter mig på jobbet, han dyker upp på ställen där han inte borde veta att jag är, han messar och mejlar hela tiden. Och idag har han skickat meddelanden som snarast bör liknas vid kärleksmeddelanden: "kan inte sluta tänka på dig och en hel sommar utan", "du vet vad jag känner för dig, du sköna varelse"... Och jag tycker det här är otäckt. Jag har bett honom låta mig vara och jag svarar inte på några meddelanden, men ändå fortsätter han. Och chefen tycker att jag ska förstå. Sjukt.

4 kommentarer:

Hanna sa...

....... tillslut kanske du får ta till drastiska metoder!

Hanna sa...

Jag skulle personligen gå på kötta!!! :D

Cosmo sa...

Vilka är de drastiska metoderna? Jag vill gärna veta!

Hanna sa...

Ja, faktiskt anmäla honom och säga att du känner dig hotad för att han beter sig helt paranoid och verkar ju vara skadad. Och om du lägger en anmälan på honom så blir han ju medveten om det och inte kan/eller vågar fortsätta. Visa att du är villig att gå långt för att han ska lägga ner. Ett tips, spara alla meddelanden som han skickar som du känner att det väcker en obehaglig kännsla som bevis om du skulle vilja anmäla honom. Så att de förstår.

Alternativ två är att snacka skiten ur honom och vara så taskig mot honom att han inte vill ha nångontig med dig att göra längre.

Annars går du på en annan nivå... Berätta hur dåligt du mår över honom, alltså verkligen på djupet med ritkigt tagna ord, så kanske han har lite empati och förstår att han han i alla fall inte kanm kontakta dig på det viset, och inte över huvudtaget.

Och om han inte slutar efter det... då borde han läggas in och jag skulle polisnamäla honom. I ärlighetens namn alltså...
You have to take care of yourself!