onsdag 14 juli 2010

Jag, en entrepenör?

Jag tror att jag blivit lite av en entrepenör under de senaste dagarna. Som jag nämnt förut så har det droppat in beställningar på sockor, men nu har det även kommit beställningar på nyckelband. Självklart tycker jag det är jätteroligt och välkomnar förstås dessa. Så ikväll ska jag sätta mig och sy ihop två nyckelband till! :)

söndag 11 juli 2010

Stickning har blivit lite av min grej. Jag har stickat varje dag i sommar. Flera timmar om dagen dessutom. Och i och med att alster blir färdiga har jag lagt ut bilder i min FB-profil. Ett av dessa alster, en socka, har genererat ett gäng beställningar, och senast i natt var det en kund som absolut ville att jag skulle sticka ett par. Just nu har jag inte tid att göra dessa, men tycligen var det ingen brådska. Jag skulle dessutom få 400 kr för dem - inte illa! :D

lördag 10 juli 2010

För någon dag sedan fick jag ett tips om att följa ett bloggande gäng över två veckor. Idag gick jag in på bloggen för att kolla in vad den hade att erbjuda, och jag blev förvånad över hur man kan marknadsföra sig själva som galna. Är inte det konstigt? Och det blir ännu mer konstigt när det som de ska genomföra inte alls är särdeles galet. De sätter igång i morgon så jag får återkomma med mer information.
Jag har precis kollat igenom ams.se utan något resultat. Jag vill verkligen hitta ett arbete där jag kan trivas och där jag har arbetskamrater som inte är galna. Nu.

fredag 9 juli 2010

När man minst anar det så dyker en "gammal" människa upp i ens liv igen. En kvinna som jag hade mycket kontakt med för 10-15 år sedan - och jag blir jätteglad, men samtidigt lite förbryllad. Det är svårt att veta hur man ska reagera och agera, men jag antar att det löser sig och jag låter henne styra. Hur som helst är det intressant att hon helt prötsligt tänkte på mig. :D

torsdag 8 juli 2010

Ny bil?

Jag behöver en ny bil. Eller egentligen behöver jag ingen bil alls. Det är alla andra som anser att jag behöver en bil. För det är nämligen så att den jag har egentligen skulle ha besiktigats idag, men då den inte har någon handbroms så var det ingen idé att ens försöka. Och jag håller med de som vet... den är sliten, mycket sliten, och ja... jag borde göra mig av med den. Men då återstår ändå frågan om jag borde köpa en ny eller ej. Jag får fundera på den ett tag till.

tisdag 6 juli 2010

Åter i Sverige...

...efter en långtur genom Europa samt en helg med Peace and love, så blev det så här, typ:
Malung-Borlänge-Falun-Stockholm-Malmö-Köpenhamn-Amsterdam-Haag-Bryssel-Chimay-Paris-Barcelona-Madrid-Algaciras-Gibraltar-Malaga-Stockholm-Borlänge-Falun-Malung. :)
Alice in chains, Them crooked vultures, Meshuggah, Hardcore Superstar, Donkeyboy, Kim Wilde, Khoma, Katatonia, D-A-D, DLK, Sick of it all, Michael Monroe, Imperial state electric, John Fogerty, Mew, Sonata Artica