torsdag 30 december 2010

Jag blev bara jävligt sugen på att skriva några rader...

Jag blev bara jävligt sugen på att skriva några rader och varför inte göra det när jag samtidigt blev lika jävliga sugen på att dra ett parti nätpoker.
Text är bra fantastiskt. Jag har faktiskt legat (nerbäddad i en tältsäng i mina föräldrars källare) och läst hela dagen, eller i alla fall så långt dagen har gått mellan den tid det gått åt att upprätthålla liv, typ äta och ja äta... och liknande.
Text - ett av många sätt att uttrycka sig och få ta del av andras liv. Jag fick nämligen ett gäng böcker i julklapp som jag omgående har givit mig på. En har jag läst ut redan: Proggiga barnböcker - därför blev vi som vi blev. En helt underbar bok för dig som är uppvuxen på 70- och 80-talet eller bara är intresserad av vad som hände då i ett socialistiskt DDR-Sverige på barnboksfronten. Jag har ett ex att låna ut nu i alla fall för den som skriker högst. Och så har jag börjat läsa i Linda Skugge Blogg 2005-2007 och självklart blivit medryckt. Jag ska erkänna att jag inte läste bloggen när den var aktuell, men nu i efterhand inser jag att jag borde ha hängt med. Hon är ju för jävla bra. En annan bok som jag börjat fingra i är Handbok för tankspridda. Varför jag fick den i julklapp har jag ingen aning. (Detta ska inte läsas med ironi, för jag är verkligen inte tankspridd.) Kanske är det för att andra kring mig är det och detta är ett sätt att förstå dem, eller så var det så att boken var billig och det SKULLE ges bort en present. I vilket fall som helst så har jag börjat läsa den, och har väl kommit till halvlek så här dags på dagen. Jag kommer att smyga ner i källaren direkt efter mitt pokerparti är över om jag inte måste göra något hushållsarbete som stillar samvetet...
Ha det gott
Cosmo

Inga kommentarer: