torsdag 29 maj 2008

SMS-konversation mellan två kollegor efter ett onsdagsmöte som gått som alla andra onsdagsmöten…

Försök lista ut vilka delar som bör läsas mer bildligt än bokstavligt, och tvärt om...
18.07
Jag har fått reda på lite intressant fakta om karaktären. De har gått ihop och bildat som en liten ”pakt”, för att som de uttrycker sig ”höja sin status på BF”.

18.16
Nej nu!!! KRIG!!! Vi mobiliserar kärntrupperna och röstar ut de där råttorna, en efter en. (Eller så stödjer vi deras pakt fast först efter en smärre omdirigering: d v s så att deras pakt istället strävar mot högre kvalitativ undervisningsnivå och mindre klappar på hjässan..?) Typ, bah, eller förresten… NEJ! Alldeles för konstruktivt! Fuck it!!! KRIG!!!

18.40
Fast jag är ju för temaarbete, MEN… ;)

18.58
Märkte du hur smidigt XXX lämpade över det där om etta-mentorsskapet HON SJÄLV UNDRADE ÖVER på dig? Vilken listig liten rävhona!!! Fast stod hon inte och krafsade sig i ljumskarna och under armarna nästan hela tiden? Det är ju synd om henne!!! Snart kommer hon att börja tappa hår och då är det humanast att man tar bort dom, tycker jag. Annars kan det sprida sig till husdjur för skabb funkar så. Vad pratade vi om, just ja: temaarbete. Det älskar jag för då kan ju karaktär liksom komma in och vara med på ett hörn – för alla har ju varit barn.

19.07
Ja skabb sprider sig så skjut av hela bunten. Vi skulle kunna köra en fika-åtel och knäppa alla ca kl 1400 på någon onsdag, för då är de ju igång med allt!

19.14
Klappat och klart. Vaktis får ta hand om kvarlevorna om vi bara bitar upp och packar i kartong efteråt (förskärare finns på plats). Är vi snabba hinner vi innan 16.30 så skiten slipper börja lukta över natten.

1 kommentar:

Cozzmo66 sa...

Nä nu blir jag lite stött alltså. Jag trodde inte vi var så farliga och det där med pakt ska man inte ta så allvarligt på för vi menar ju inget illa. Vi vill ju bara att allt ska bli så bra som möjligt och det blir det om vi gör som vi på karaktär har planerat. För det är ju så att vi har stor erfaren het och står för de ämnen som barnen... förlåt, eleverna är här för att studera. Tittar man nog grannt i våran pärm så ser man klart och tydligt att de flesta temizarna skulle kunna passa in, bara man tar heensyn till vilka veckor under läsåret det äär som vi gör dåm sakerna såm vi jöör näär vi jööörroom lixåm så att mann lixom kan ampassa sejj så inte vi mååstöö anpassa oss lixom för dee vill vi inte hjäärna jööra typ bah lixåm för vi har ju köört så hääär ett par åår nurå åså va...
Tac för mejj å vännligga helsingar från Kara K. Tähr