lördag 12 juli 2008

Love conquers all

Det blev kalas som jag nämnde vid förra inlägget, och jag kan bara säga att i efterhand är jag hur nöjd som helst. Fantastiskt. Kunde inte bli bättre. En hel kväll med två av mina geografiskt närmsta favoriter för tillfället. Det bör tilläggas att maten var fenomenal, precis som sällskapet. Jag har så otroligt roligt tillsammans med dem, önskade att man fick känna så oftare. Känna att man passar in, och det gör jag verkligen med dem. Puss på er om ni råkar läsa detta!

Hur som helst… här pågår det ett arbete med att bygga upp någon typ av semesteralkoholism, men jag kan inte påstå att det går så överdrivet bra. Sedan förra inlägget har jag visserligen varit på lustigheter, men det ska nog gå att förbättra ytterligare, försökte i alla fall med det på väg hem från arbetet i dag. (Ja, jag vet att jag fortfarande jobbar, och det är semester och hela den grejen… hm…) Det slutade med att jag, min allra bästa syrra och min allra bästa kompis, han är så sjuk jävla bra och jag älskar honom över allt annat, åkte in till byn och beställde flottigaste menyn på den lokala Sibyllagrillen efter att ha förtärt ett antal humlebaserade drycker och ja… nu mår jag lite sämre kroppsligt, men inte i sinnet. Middagen, avslutades med en gemensam allsång i form av en av de bästa hångellåtarna ever – Love conquers all. Lagom patetiskt och klyschigt, men va fan! Eller så får det vara dagens ledord…

Jag vill bara notera att jag lagt om planerna för resten av sommaren. I stället för Augustibuller blir det Stockholm och lite utsmyckning av min lekamen. Ja, så får det bli helt enkelt!

1 kommentar:

Cozzmo66 sa...

Lekamensmyckning..? Vilken del skall smyckas? Vilken variant av utsmyckningskall engageras? Någon redan aplicerad typ eller någon för nämnda lekamen helt okänd?

Long time no see, pardener... Miss ya plenty..!