lördag 27 september 2008

Den som lever får se...

Brukar du fundera över om det finns avsikter med händelser i livet? Att vissa omständigheter skulle kunna vara tecken för något annat, eller kanske ett omen, varsel, förebud... (kalla det vad du vill)? Det händer att jag gör det, ibland i alla fall. Idag var det ett sådant tillfälle. Jag vet inte om jag tidigare berättade att jag beställt lite musik? Tror att jag gjorde det i alla fall. Jaja… i dag kom äntligen mitt lilla vadderade paket innehållandes min order. Grejen var att den inte alls stämde överens med vad jag hade förväntat mig att skulle ligga där. Visserligen var det skivor, men inte de korrekta. Och det är här min inledande tanke kommer in i bilden. Är det så att detta skulle kunna betyda något för min framtid på något sätt? Är det så att någon typ av Rap Metal skulle vara pusselbiten som förändrar en del av mitt liv? Qui vivra verra.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Jaa, faktiskt så tror jag att saker och ting händer för en anledning. Ibland är dte bra och ibland inte, det är verkligen intresant!

Om du valde att ha skivorna får jag hoppas att dem var bra! :)

Cosmo sa...

Det känns som ett större projekt att reklamera och skicka tillbaka, än att bara acceptera fakta. Det handlar inte om några pengar heller.