fredag 1 augusti 2008

Natten har varit fylld av de mest märkliga saker. Förutom att jag inledde mitt jobb med att medicinera vid ett epilepsianfall så började den med att jag brände halva min första sommarjobbslön på diverse skivor. Underbart. Ja, jag tycker faktiskt det. Visserligen kommer jag bara ha si så där 33 spänn om dagen att leva på resten av månaden efter att jag i eftermiddag har betalt bilskatten, men det gör inget. Därefter började min mobiltelefon ta emot en massa textmeddelanden. Det visade sig att dessa var från mitt ex sedan sex år tillbaka som på olika sätt undrade när jag skulle komma tillbaka till honom, och det stod inte på förrän han även ringde upp. Där fortsatte han sin övertalning, eller insäljning av sitt fantastiska erbjudande – sig själv och ett liv med honom. På något sätt ställer jag min väldigt undrande… vi har ju brutit upp en gång av olika anledningar, och jag vet att jag är rätt nöjd så. Men med en massa alkohol i kroppen och på en trist plats kan de mest märkliga saker hända…

Efter det, eller snarare under tiden, pratade jag med två undervisningsobjekt. Den ena en hur gullig tjej som helst som egentligen borde ha sovit än pratat med mig genom hela natten, och den andre en kille som förmodligen hade varit på det trista stället med en massa alkohol i kroppen påstod att jag minsann var kåt i honom. Hur kunde han veta det??? Not! Så är inte fallet! Icke sa Nicke! (vem fan Nicke nu är), kommer aldrig att hända!!! Sedan snackade vi sex hela natten. Jag borde ha avbrutit långt innan klockan halv sex, men det var fan underhållande. Tihi...

Mitt i allt det ringer en fjärran bekantskap som jag inte pratat med på mycket länge, som ville ha lite sällskap hem från jobbet. Så ja… jag hade ju en massa tid att slå sönder, så varför inte tillsammans med honom svischande genom Mantorp av alla ställen på jorden. Vi bestämde till och med att vi skulle träffas framöver och käka en massa ost som luktar skit och dricka onödigt mycket vin. Hoppas det blir av.

Nu har jag precis kokat kaffe och jag går av mitt pass 07.00. Men jag får inte sova då, nä… jag har nämligen en tandläkartid klockan 08.00 som jag måste på. Tandläkaren måste vara nöjd med mig denna gång. Jag har fan varit flitig.

2 kommentarer:

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hanna sa...

hehe, söt du är!
Men vad ska man göra, du är ju rolig att prata med. Dessutom kunde jag faktiskt inte sova pga av mycket drickande + att ville hålla dig sällskap genom den ensamma natten.. Vi hade ju väldigt trevlig tycker jag. :))

Har fortfarande en sak att ta itu med, att inskaffa det dära blåbärsteet ;P